Spaghetti w klasycznej włoskiej odsłonie, na bazie świeżych warzyw i czerwonego wina, pancetty, z mięsem wołowo-wieprzowym, delikatnie pomidorowe z dodatkiem sera parmigiano reggiano DOP i oliwkami
Włoski makaron tagliatelle z filetem z kurczaka sous vide w delikatnym sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, świeżym szpinakiem, prażonymi pestkami dyni, pesto bazyliowym i serem parmigiano reggiano DOP
włoski makaron spaghetti z mascarpone, pancettą oraz serem parmigiano regiano.
Włoski makaron papardelle z dodatkiem soczystej polędwicy wołowej wstępnie przygotowanej metodą sous vide w lekkim sosie śmietankowym z dodatkiem borowików, natki pietruszki i serem parmigiano reggiano DOP
Włoski makaron tagliatelle z krewetkami, dodatkiem pieczonych orzechów włoskich z nutką pikanterii oraz maślanym sosem na bazie białego wina. Całość okraszona owczym serem pecorino DOP i natką pietruszki.